stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 2-Sep-2006 06:14 Email | Share | Bookmark
konsert rock triple mega malindo

stage
man kidal
man kidal tgh solo
ni ank man kidal ek?
ari lasso
awie
ahmad dhani
once
andra
ni yuke ek?
dewa19
bandi bg air pd crowd
amy
hillary
search
....::::k0nsert r0ck tripLe meGa maLind0::::....

yeahuuuuuuuu...!!!!!!! puas ati gegila...~!!! sbb aku ddk depannnn gegila~!!!! muahhhahha
selalu kalo tgk konsert sure ddk blakang2.. kali ni.. dtg awal gila.. pastu ddk dpn gegila.. even takde la ddk btul2 dpn pagar tuh.. tp cukup dpn la bg org yg tak brape nk tinggi cam aku nih

tgh hari lps charge bateri camera.. terus kuar amik mmbr aku kt puchong intan.. pastu stret ke bkt kiara ikut LDP ngn SPRINT... kejap je dah sampai sampai2 jer.. heran.. apsal x byk kete ek.. takde org nk tgk konsert rock ker... saspen btul la...

kul4.. kitorg masuk dlm.. aku lak dah lapo gegila.. td kuar tak lunch dulu.. ada la dowang pasang khemah kawen 4-5 bijik.. jual t-shirt beger air bagai laa.. aku beli sandwhich telur satu.. tuna satu.. cam sedap jer.. tgk keliling padang polo tu still lengang.. langit lak mendung.. siap ujan rintik2 plak tu.. tensen tul.. asal pi konsert je ujan.. ampess...

duk lepak2 kat padang mcm pegi berkelah.. ats stage tgh duk setting2 lg.. konsert start kul5.. tp dlm kul5.30 gak ar baru start. dianya emcee si bandi amuk.. pak lawak btul mamat.. "ambek engkauuu..!!" wakakkaakak... pecah perut jer mamat tu melayan crowd bersembang..



opening lefthanded nyanyi.. tp nash takde dowang ganti ngn penyanyi metalasia tuh.. ape ke namanya ntah mamat tu... tp kelakar gak.. sbb aku mati2 igt aku tak reti nyanyi lagu lefthanded.. rupa2nya byk lagu dowang yg aku tau.. muakakakakkaka... siap call along.. bg dia terbakar sket... aritu ajak dia join konsert.. dia takmo..


pastu ari lasso plak punye turn.. hmmm yg ni mmg faul la.. lagu rahasia wanita je yg aku tau.. huhuhuh tp layan kan aje lps tu.. berehat sengah jam.. menghormati waktu maghrib.. crowd duk lepak sembang2 tgh padang...


pastu ratu.. fulamakkk seram btul tgk dowang.. aku takot je si mulan tu tergeliat ats stage.. naya jer kang dua je lagu si ratu ni yg aku reti nyanyi... lagu buaya darat ngn teman tp mesreee ... pastu break lg.. menghormati azan isyak plak...

haaa pasni ella plak masuk.. mmg menyanyi sakan laa lagu lelama yg best2 plak tu dia nyanyi.. time lagu Dunia Batinku.. ella panggil apek gitu2 nyanyi.. dah jd cam kelakar plak kt ats stage... hahaahah.. terhibur gak la aku dibuatnya..

lepas ella sape ek.. oooo wings.. ha ni lg best.. bleh kata semua lagu dia nyanyi.. aku pun reti nyanyi jugak rupanya ni berkat ajaran along ar nih... dgn aku-aku skali berjiwa rock kapak.. wakakakakakak.. hentam lah..


lps wings perform... turn dewa19 plak.. tp punye la lama nk start nyanyi.. dowangnye setting la lama giler.. terpaksa la si bandi tu bersembang2 sampai dia pun takde idea nk ckp ape.. wakaaaakkaaka... time ni aku dpt port baikkk punye seken row dr dpn.. nk nyelit lg dah tak bleh dah.. mamat2 dpn aku plak kemetot je orgnya.. so nmpk stage dgn clearnye la enjoy abis la aku kiranya...



last sekali... closing search performed.. rock abiss... tp time ni dah letih gila.. masa break nk tunggu search.. kitorg lepak kat belakang.. dapat la ddk kejap lepas dkt 6 jam berdiri.. tp lepas tu menyesal ddk belakang.. sbb instead of original search member.. dowang panggil edri hashim men gitar.. uwaaaa..


konsert abeh kul1.30.. kitorg gi mkn nasik lemak dulu.. pastu baru blk.. kul3 gak ar aku sampai umah..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net