stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 16-Aug-2006 00:28 Email | Share | Bookmark
junction count survey

huhuhuhuhu.. kali ni buat junction count survey kat banting plak... punye la jauh.. pepagi.. sebelum subuh aku dah tercongok kat dpn skolah seksyen 7 tunggu si jamal ngn atan bangun. pastu dalam kul 6.15 dah gerak ke banting. ingatkan jauh la sangat.. rupanya 40km jer dari shah alam. belom kul7 kitorg dah sampai. pusing2 bandar banting carik port nk parking kete tanpa kene bayo.. huhuhuhu..



dekat air terjun ni la tmpt aku ngn bebudak nih melepak sambil kire kete... huhuhuh...
sebbaik la cuaca mendung sepanjang hari... tak panas dan tak ujan..
tp yg pasti.. aku letih gila hari ni.. bangun kul4.30 pagi..
ulang-alik puchong-shah alam-banting dua kali..
sampai umah pun sket lg nk masuk kul9.. lotehhh..~!!!!
belom kul11 aku dah shut down... zZzZzZZzzz...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net