stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 30-Jul-2006 02:00 Email | Share | Bookmark
boys will be boys

nguap
dah benti nangeh
ngantuk
tunggu ayah balik
nk bwk gi klinik
sampai terlelap
cadar
bantal
terhantuk kat bucu dinding ni la
kalo dah namanya budak lelaki.. mmg la nakal sifatnya.. anak sedara aku yg nombo dua..
name: muhammad danish hafiz..
age: setahun 7 bulan..

td lps amik irfan dan danish kat umah abah.. aku duk lepak tgk tv. tetiba kaklong turun bwh muka cuak tunjuk kepala danish berdarah. panik gak aku dibuatnya. tapi disebabkan danish diam tak menangis (actually aku dgr dia melalak kat ats td.. tp igtkan bergadoh berebut toys ngn abg dia cam biasa) so aku buat muka cool je la.. kang aku panik.. mak dia kompom la lg panik.. kan?

aku tgk luka dia.. ala2 dalam je.. darah dah benti sbb mak dia cpt2 taruk minyak gamat td. tapi tak sedap ati sbb nmpk luka tu cam beso jer.. ada la dlm seinci panjang. dia terhantuk kat bucu dinding. aku terus call along suh dia blk sekarang jugak. terasa lama gak nk tunggu dia sampai walaupun tak sampai 10 minit dia dah sampai.. td dia kat kedai dal kt kg pandan.

dowang terus ke klinik kat tmn putra. aku tak ikut sama.. sbb irfan tgh tido kt atas. takkan nk tggl dia sowang2... dalam kul 12.30 camtu baru dowang balik.. tgk danish kepala dah berbalut. sian dia. doktor dah cuci ngan jahit luka tu.. erk mak ngah dia pun tak pernah kene jahit. inikan pulak budak blom reti bercakap.. uwaaaa...!!! so lepas ni.. doktor klinik tu suh pi sepital.. check.. takot ada internal bleeding. nanti kang jadi penyakit lain pulak.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net