stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-Jun-2006 20:00 Email | Share | Bookmark
sapa puan siti syahira safina bte kamarudin?

letihnye.. tido 4 jam.. ikotkan letih aku mls gi keje arini.. tp kene pi gak.. nk tgk ape progress b4 pegi site next week.. hari ni bz gile.. sume org kene attend meeting.. tp akunye meeting kul2.45 karang..

kul10 sempat ke kwsp setapak amik penyata kat e-kiosk.. b4 tu singgah umah jap anto beg dan amik gambo kt kedai tmn putra jer.. pi jpj wangsamaju.. dan dan je nombor abeh.. aduhh tensen.. blk opis.. lunch.. kul 2.30 br sampai opis.. dan terus ke ppkl.. racing gegila sbb meeting stat 2.45

abg megat plak call tanya jadi ke idak.. and guide pi tmpt dia byk kali.. pale aku serabut.. nyesal plak bg persetujuan nk teman dia pi dinner mlm kang.. ikotkan aku letih + ngntuk giler.. rasa x cukup rehat minggu ni.. b4 pi meeting aku sempat fax epf statement tu kt aeon..

so meeting kt ppkl ni pasal tapak terminal bas seksyen 13 tu.. owhhh.. dah ada tapak baru.. cuma mbsa kene kompomkan bebetul dulu aaa.. meanwhile still kene amend report rtdpsk tu jugak.. adoi menyampahnya...!!

meeting abeh kul4.. sempat pi carik farabi lak dulu... si nik takde.. pi merayap.. ujan ni.. sembang2 ngn farabi kejap.. nmpk dia sibuk.. mls nk sembang lelama.. dicampo plak aku kene blk cpt psl dinner mlm kang.. sampai umah.. carik baju.. gosok.. mandi.. smyg.. bersiap.. kul6.30 dah kuar.. pi amik abg megat kat area wardiburn sana.. sesat 2 kali.. ape la bg instruction salah... dlm pada sesat dan lewat tu.. kitorg still smpai on time la kt renaisance tuh.. aku drive.. bwk kete aku jer... makan makan makan... aku x larat nk mkn byk.. maybe sbb aku letih kut..opening dia udang.. aku dh tatau nk buat camne.. aku alergik udang.. gatal2 1 mulut nnti.. nak taknak.. aku mkn gak seko.. tu pun puas kontrol alergik.. sume makanan pastu jd tak sedap.. cume dessert jer yg aku berjaya abiskan.. hiburan mlm tu.. ada mas idayu.. terhibur gak la aku.. kul11 smthing.. dah abeh.. parking kene rm18.. waakakkakaka mahal gila..!! aku suh abg drive blk.. aku x larat.. ngantuk..!!!

ok la.. one full day yg byk peristiwa.. tp syg.. camera abeh bateri.. x dpt amik gambo time dinner yg julung kali aku dijemput pegi tu..

yg ada.. gambo ni aje..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net