stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 8-Jun-2006 12:00 Email | Share | Bookmark
meeting state planning committee

hari ni ada meeting spc kat suk2 shah alam..
teruja gak nk tgk MB dari dkt dan tgk MB chair meeting...
huuhuhuhu...

pepagi kelam kabut sket..
ikutkan ati aku msl nk pegi sbb byk keje kt opis...
ikut schedule.. aku kene submit laporan teknikal RTDSPT next week..
risau gak sbb byk data lom dpt dan blom proses..

so.. kul 12 camtu group RTDPSK stat present kat dlm meeting..
and the result.. sangkut kt terminal regional seksyen 13 shah alam.
aku dah bengang dah... sbb aku yg buat the whole report utk transport sector...
sakit jiwa btul ngn MBSA.. time ni br nk komen kata tanah tak seswai la.. pape la..
so... spc reject draft report tu.. uwaaaaa...
terasa penatnya aku buat slide tu lawa2..

sebbaik brekfes ngn lunch dia sedap.. hahahhaha...
blk opis.. keje melambak..
next week kene jumpa mbsa blk pasal lokasi terminal seksyen 13 tu..

mmg tade gambo.. takkan aku nk letak gambo mb kut kat sini.. hahhah mcm la korang sume tak kenal dia..

* oh ya.. few days later br aku pasan akunye lesen yg ada gambo tu (as nk masuk bgnn kerajaan kan kene pakai pass.. tgglkan ic/lesen kt kaunter pengawal...) tp masa spc tu.. aku x sempat nk amik pass.. lesen tu aku letak blk dlm beg.. agaknya tercicir kt memana kut masa meeting..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net