stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 12-Mar-2006 10:00 Email | Share | Bookmark
bachelorrette holiday - part II

 
 
 
 
 
 
bangun pagi.. gosok gigi.. tangkap gambo.. tepi balcony...
huhuhuhuhu...

so hari ni cuma bermalas-malasan sahaja di apartment..
nak mandi-manda lagik.. aku malas.. budak2 ni pun duk rilek jer..

kemas2.. packing beg nak balik.. sessi fotografi..
tapi camera aku battery week pulak
guna camera si bye aje...


check-out pukul12.. tp tuan rumah tu tak muncul2...
kul12.30 baru dia call.. dia kata tak sempat nak datang ambik kunci..
dah tu.. kul 1.30 gak la baru kitorang dpt check-out..
terus ke pizza hut pekan port dickson... lunch..
pastu anto bye ke batu 4, dia balik ngn parents dia..
ayah dia ada keje kat melaka smlm..

aku+sue+ nadie pun meneruskan perjalanan balik kl..
ikut highway.. malas nk ikut jln lama cam haritu..
tank minyak ada 2 takuk lagi.. tapi tak kelip2..
aku rilek je.. dan dan lepas rnr seremban tu.. dia kelip2...
wakakakaakkak aku bawak cam katun laaa takut abeh minyak tgh highway..
sampai la ke kajang... baru isi minyak..
fuh lega...tp kira save gak minyak kete aku ek..
smlm dah berjalan sampai ke melaka.. pastu balik ke kl balik..
minyak rm60 = 30litre...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net