stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Apr-2007 12:00 Email | Share | Bookmark
Bachelorette Holiday - Part 3

Pagi² bangun pegi breakfast kt Happy Happy Restaurant. Ada 2 kupon aje. Orangnya ada 4. Apa lagi.. usung beg la pegi breakfast. ekekekeke... Theme park tu kat sbelah restoren jer. Tapi terlindung dgn pokok bunga la partition la.. dengar aje la bunyik dorang sakan jerit² kat sebelah tu. Balik bilik.. siap² dan bermulalah sesi cari dan buang penyakit. Hahahaha.. dari nak ilangkan stress dapat plak pening kepala dan letih.. takpe.. pening dan letih yang menyeronokkan. ekekekekekk

Ramainya orang kat theme park ni hari ni tapi takde la sampai sesak. Maybe orang simpan cuti untuk minggu depan kot. hehe.. so are you ready to burst your adrenalin? Ayo!!!!

Mari kita mulakan dengan Spinner. Haa tau spinner? Alaaa masuk² je themepark tu dah nampak dah. Cam buaian pusing² tu. Tinggi gila dia pusing. Masa pusing² seronok je. Bila turun memasing cam orang mabuk... wakakakaka.. berpinau kepala.. Aiseyyy.. starting yang silap lah. Lama gak pening tu nak ilang. Jom ambek gambo duluu.. POSINGGGGGGGG!!!



Okay.. jom beratur naik Cyclone pulak. Cyclone ni sama je cam rollercoaster yang lain. Cuma dia takde section yang terbalik pusing 360 degree tu je lah. Dia jalan sebijik kereta muat 4 orang. Ensem la utk kitorang berempat turun jer... sekali ada booth utk beli gambo. Aik bila masa dia ambik? Dah la muka terkejut memasing sebab angle camera tu snap betul² dekat tempat time kita tengah menjerit. Hahahahahaha... nasib ler.. empat² maleh nak beli. So jenjalan lagi kita.

Berato naik Pirate Ship pulak. Teringat zaman muda mudi dulu kat Starlight Express (macam familiar tak nama tu? hihihihi The Mall la.. mana lagi ). Naik kapal ala² Zamperla. Tapi akak tukang jaga tu sikit punya serius muka dia. Boring kut sbb Pirate Ship ni locate kat ulu sket. Memang nostalgia lah Pirate Ship nih. hehehe..

Lepas tu kitorang berehat sekejap.. pegi toilet.. keluar pegi indoor park. Eh bleh keluar ker? Wonder gak la kan. Siap tanya abang kat gate tu. Dia kata "Bleh keluar.. tapi jangan bukak gelang tangan spesel ni tau". Hehehe dah terjawab persoalan. Kitorang gi makan.. lunch ala kadar jer sbb tak lapar pun. Ada gak suara² yang mencadangkan balik bilik tido dulu. Hahahaha..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net