stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Apr-2007 14:30 Email | Share | Bookmark
Bachelorette Holiday - Part 2

Yeahoooo!!!!!!!!! Welcome to Genting Highland!!!!!!

Weekend nih kita akan menginap di Theme Park Hotel. Turun skyway.. jalan kaki cari Theme Park Hotel. Senang aje nak ke mana² kat Genting nih. Ikut je signboard. InsyaAllah tak sesat. Kalo tgk map.. nampak cam kecik ke Genting tu. Cuba try jalan kaki dari satu hotel ke satu hotel. Lenguh gilaaaaa siot..!!

Check-in dari kul 1 sampai kul 3. Pembayaran dah buat sesiap masa booking dulu. Triple Room yang kitorg book tu ada 3 jenis. 3 single bed... 1 queen bed 1 single bed.. atau 2 queen bed. Kitorang amik yang 2 queen bed. Tapi bukan kat main building.. dia kat valley wing.



Sampai bilik guling².. tibai roti + kaya si Sue. hahahhha lapo.. Pastu layan tido plak dulu. Bayo utang ngantuk pagi tadi. Bangun maghrib dan siap² nak gi dinner. Jalan² kat First World Plaza. Makan kat Market Food Street. Kuey Teow Goreng RM10 + Nescafe O RM4. Lepas makan.. tengok Cineplex.. cadangnya nak tgk Wild Hogs. Movie midnite.. pukul 11.15. Pop corn dia murah gila banding ngn popcorn kat KL. Sambil tunggu pukul 11.15.. kitorg pegi jalan² kat First World Hotel lobby. Cantik gila Genting sekarang ek.. dulu datang sini tak pernah jalan² kat dalam nih. Selalunya terus tuju outdoor theme park aje.



ahahahahahahah.. Wild Hogs abeh pukul 2 cam gitu ar. Kelakar cite dia.. On the way nk balik bilik tuh (bleh tahan la jauhnya).. 'terskodeng' seseorang sedang berdating.. Auwwww!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net