stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 20-Apr-2007 10:00 Email | Share | Bookmark
Bachelorette Holiday - Part 1

Dari mlm tadi lagi aku dah dikidnap si Cyn. Semalam aku keje. Dah malam baru nak berkemas ngn pack kain-baju. Sanggup ni Cyn amik aku kat rumah.. asalkan aku tido umah dia mlm ni.. Ideanya nak ajak Sue sekali. Tapi Sue ada kenduri tahlil hari ni so jumpa dia kat Terminal aje la esk. Aku sempat basuh kain baju sementara tunggu si Cyn nih dtg. Kul10.30 cam gitu la aku suh dia dtg. Dah lama tak sembang dengan sesapa before tido. Abeh cerita nostalgia terbongkar balik. Bukannya tido budak 2 org nih.. tapi sakan mengekek ketawa dalam gelap teringat cerita kelakar masa skolah dulu. muahahahaha...

Pepagi bgn.. sarapan dulu.. pastu cari tiket bas ekspress + skyway kat Terminal LRT PUTRA. Beli terus utk Sue dan Sham. Tiket pukul 12. Kazen² si Cyn yang nak join kitorg tak jadi join sbb ada emergency kat rumah. Tiket tu kitorg beli sekali untuk balik hari Ahad ni jugak. Senang... nnti takyah nk tercangak² nak beli tiket kat sana.

Tgh hari, kul12 ibu Cyn hanto kitorg kat Terminal. Sham dah sampai dah. Baru letak beg.. Sue pun sampai. Dia naik LRT. Sembang² sambil tunggu bas. Perjalanan Terminal PUTRA ke Skyway Lower Station tu amik masa 45 minit jer.. dan 15 minit lg naik skyway sampai atas. Dalam bas aku sempat membuta. Ngantuk malam td tak abeh lg.. ntah pukul brape kitorg tido. Hahahaha..

Sampai Skyway Lower Station tu.. punya la seronok sebab takde orang beratur berlingkar² nak naik skyway. hahahahaha... gelak jahat. Baru harini aku tau.. rupa² si Sham ni nampak je macho.. tapi gayat. ekekekeekeke... takpe.. mari kita amik gambo duluuuuu..!!!!!






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net