stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 9-Mar-2007 17:45 Email | Share | Bookmark
Faze's Wedding - Akad Nikah

dlm kete dari butik ke masjid
aku terima nikahnya...
sah!!
isk.. debaran melanda
alhamdulillah.. dah settle
yey!! success!!
sign sini bang
lps ni ina bukan tggjwb ayah lg tau..
akak plak sign kt sini
saje tayang inai dijari.. world peace!
cantik bilik ada bunga jurai2 ek
Masjid Al-Bukhari


Majlis akad nikah berlangsung di Masjid Derga, Alor Setar selepas asar. Pukul 2.30 aku hantar pengantin pompan ke Ayub Mahligai Pengantin kat kepala batas. mekap punya mekap.. terbabas gak la sampai ke 4.30. Bawak kete cam ribut la balik alor setar.. ekekekkekek..

So, tepat pukul 5.45 petang 9/3/2007 maka sah la Fazelina menjadi suri kepada Azlan. Actually ada 3 pasang pengantin dinikahkan hari ni. Dua tema putih. Satu tema kuning. Faze ngn Lan giliran ketiga dinikahkan. Lepas akad nikah. Official photographer amek gambo dorang kat dalam masjid. Lepas tu join hi-tea kat rumah. Amek gambo dalam bilik plak. Sempat tangkap gambo hantaran dua-dua pihak. Lepas tu.. last minute decision... nak amik gambo outdoor plak. So decide nk amek gambo kat Masjid Al-Bukhari, Alor Setar before maghrib kul 7.30. Aku selaku dreba utk hari ni pun mengekor lagi dorang ke Masjid Al-Bukhari pulak.

Tak banyak gambo aku amik.. saje malas. Nanti over-write keje official photographer pulak. Dia di bayo utk amek gambo dgn jayanya. Setakat aku dgn camera kecik tu.. stakat amek gambo suka-suka, seronok-seronok bleh la. So, ini aje la yg ada utk hari ni.. esok punye gambo majlis.. aku up kat entry lepas nih Anyway.. Selamat Pengantin Baru kepada Faze dan Lan. Semoga ikatan yang di bina dimulai dengan Bismillah, diberkati, makmur dan terpelihara hingga ke akhir hayat. Amin!

Quote:
lawa pulak akak Faze nih pakai tudung ek


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net