stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Saturday, 26-Aug-2006 13:00 Email | Share | | Bookmark
pah & min wedding ceremony

aku dan pah
aku dan min
reramai
View all 6 photos...
congratulati0n..~!!!!! lama gile dowang dua org ni couple.. since second yr lagi kt utm..
alhamdulillah akhirnya per-chenta-an dowang sampai ke jinjang pelamin...
ni majlis kat umah pengantin pompan.. nama nya Hasfalinda.. tp lebih dikenali sbg CeqPah.. pengantin lelaki nye plak bernama Shahzarimin.. tp kitorg panggil nama kontot jer.. Min..

aku dari umah faze.. kul1 dah sampai kat umah pengantin kt Bdr Seri Putra.. ala kt tepi hiway nk gi seremban tu.. tema kaler cokelat (musim ka???).. tp baju pengantin kaler merah... disebabkan aku sampai awal.. aku duk melepak kat bilik pengantin la.. igt bleh aa aku mengsnap gambo sakan ngn pengantin.. last2 camera aku wathal.. huh keciwa sungguhhh... last2 guna camera heda amik gambo pengantin.. so bleh tgk gambo2 nye kt fotopages heda ekkkk....

salah satu gambo yg disedut dari fp heda..


oh ya.. kengkawan yg hadir memeriahkan majlis:-
1. musti la aku
2. heda, abg wan, rasyidah
3. adi
4. pakcik
5. nasa (jemput dtg kenduri 9/9 ek )
6. ikin
7. syuk
8. aziel dan bf nya


Sunday, 20-Aug-2006 12:30 Email | Share | | Bookmark
shafiza's wedding

 
 
 
View all 29 photos...
huhuhu.. pagi2 bangun basuh kete kat bulatan tmn mawar tuh.. sian kete aku x ensem.. dah kotor gila..
lepas tu.. balik.. gosok baju & mekap2 & siap2 nak gi kenduri... tgh2 gosok baju.. pakchek norsham call.. dia nk dtg umah.. nak anto kad jemputan kawen...

actually aku ada 2 jemputan walimatul urus arini... satu kak shafiza kat bdr tun hussein onn.. satu lg si aida kat seremban.. cadangnya lps pi kenduri shafiza.. aku nk ke seremban.. tp aku sorang2.. rasa letih plak nk drive jejauh ke seremban.. dah la masalah kewangan agak meruncing skang nih.. sowie aida.. kalo berkesempatan.. aku pi kenduri ko kat belah pj ok

so.. ni gambo2 kat kenduri shafiza.. tema kaler cekelat.. baju pengantin pompan lawa kan? kan? kan?


huhuhuh.. kawan2 yang hadir..
1. me + myself
2. heda + family
3. pakcik
4. paka + isteri
5. ooi
6. abg sham + kak zaliza
7. edie (batch shafiza) + isteri
8. kak naja + kak zek
9. kak mahani + suami
10. kak suriani (igt lg tak )
11. jujet (aku x sempat jumpa pun)
12. aziel
13. kak ina rahmat + family

ni gambo sedut dari FP heda


Saturday, 19-Aug-2006 18:30 Email | Share | | Bookmark

irfan dan danish...

sebbaik chumillll anak sedara aku yg nakalllllllll nauzubillahhhhh


abang nama muhammad ifan hafiz.. bln dpn masuk 3 tahun..
adik nama muhammad danish hafiz.. ni la yg berjahit kepala arituuu...

since weekdays aku ddk umah faze.. so weekend je la aku jumpa bebudak nih...
ni masa tgh mandi nih.. selang 2 saat duk jenguk2 bilik aku... mementang la bilik aku sbelah bilik air jer... abeh basahh.. dan selang 2 saat gak la aku duk bebel2 sambil lap lantai dpn pintu.. kang jatuh kang.. tak pasal je berjahit lg sbelah kepala tu..


Wednesday, 16-Aug-2006 00:28 Email | Share | | Bookmark
junction count survey

huhuhuhuhu.. kali ni buat junction count survey kat banting plak... punye la jauh.. pepagi.. sebelum subuh aku dah tercongok kat dpn skolah seksyen 7 tunggu si jamal ngn atan bangun. pastu dalam kul 6.15 dah gerak ke banting. ingatkan jauh la sangat.. rupanya 40km jer dari shah alam. belom kul7 kitorg dah sampai. pusing2 bandar banting carik port nk parking kete tanpa kene bayo.. huhuhuhu..



dekat air terjun ni la tmpt aku ngn bebudak nih melepak sambil kire kete... huhuhuh...
sebbaik la cuaca mendung sepanjang hari... tak panas dan tak ujan..
tp yg pasti.. aku letih gila hari ni.. bangun kul4.30 pagi..
ulang-alik puchong-shah alam-banting dua kali..
sampai umah pun sket lg nk masuk kul9.. lotehhh..~!!!!
belom kul11 aku dah shut down... zZzZzZZzzz...


Saturday, 12-Aug-2006 10:00 Email | Share | | Bookmark
bulat yang kempis

pengantin riang ria
aku dan pengantin
lama gila tak jumpa pinky ek
View all 6 photos...
kul10 faze anto aku ke rumah heda.. igtkan aku dah lambat.. tgk2 si adi tak mandi lg.. cehhh.. so duk lepak gomol2 rasyiqah la dulu... upacara harini ialah ke kenduri kawen coursemate utm dulu iaitu norhadiyana.. eh sape tu? oooo000ooo0o0o0o... si bulat rupanya..~!!! ekekkeke

majlisnya kek sg kelamah, gomeh sanunnnn.. jauh amek la ghaso eh
memula nk konvoi ngn pakcik dan jaha.. tp dowang lambat sgt.. kitorg pun blah la dulu..

kawan2 yg hadir memeriahkan majlis:-

1. aku
2. ina melaka dan tunangannya (jemput ke kenduri dowang bln dpn ek)
3. jue dan suami
4. pinky
5. lin, tunangannya dan iqa (mana bleh tinggal flower girl beb)
6. heda, abgwan dan rasyiqah
7. hadi
8. pakcik
9. shah
10. wa (jemputan mai kenduri bln dpn ek)
11. min (jemput kenduri ujung bln ek)
12. syuk dan kawan dia
13. ada sesapa lg nama yg tertinggal? erk.. ilang ingatan

dlm kul3 la kitorg gerak blk... singgah ke seremban plak..
heda nk bg adiah kt kawan dia.. pastu sampai kl.. tol upm jammed gila.. uik..
awatnya? oo ni musti jln lumba kuda tu jammed.. hahahaha..
lps anto adi kt lrt sg besi..heda abgwan pun anto aku blk umah faze...

anyway.. selamat pengantin baru untuk bulat dan joned..
semoga bahagia dan berkekalan ke akhir hayat.. amin...



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net