stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 28-Sep-2006 03:23 Email | Share | | Bookmark
jejak qaseyyyyhh

jeng jeng jeng...
semalam... balik dari keje.. aku singgah param kat kinrara nih..
dekat opis aku ni jer..

tgh shopping tuh.. tetiba aku ternampak sorang yg dikenali..
spontan aku pegang bahu dia...
aku ckp nama dia.. sebbaik dia ngaku...
kalo dia buat tak kenal.. buat malu jek...
hahahahahahahaha...

so.. lepas bersalam2 bertanya kabar.. aku call heda..
dia still kt opis lg.. duk tunggu abg wan..
heda pun join aku soal siasat kawan kitorg yg dh lama menghilang nih..

katanya.. dia keje kt kl nih.. kat IJN...
ddk kat puncak jalil... PUJ7..
laaa.. dkt2 ngn umah lin la kan? (lin misdi)

nih la dia.. kawan kitorg tuh...

nama dia Siti Maisarah... aku dpt nama echerk pun sbb dia laa.. ahahaha
sbb sukar bila ada dua "mai" dlm satu kuliah... muahahha..
so.. nih la rupa latest kawan kita nih... (single lagi nih.. aaa anyone?? )
tak byk beza pun.. (kalo idak camne aku bleh cam ek..)


Saturday, 9-Sep-2006 13:30 Email | Share | | Bookmark
Ina's Wedding Ceremony

kompang
pengantin
aku dan pengantin
View all 9 photos...


hehehehe ni bukan majlis Ina Naim tau... tp coursemate aku.. namanya Norazlina Baharudin atau aku panggil dia Kak Ina.. eh kekadang tak igt.. aku panggil Ina je.. hahahahah..

haaa amcam? lawa tak pengantin??


majlisnya di sg.udang, melaka... aku pegi dgn heda. tak konvoi ngn sesape pun.. sbb budak2 lelaki course aku sume pi kenduri sorang lg coursemate namanya Nasaruddin (nasa) la plak.. kat perak...

mlm td.. blk ampang.. amik hadiah hadi untuk ina kt umah farabi.. bie tak pegi memana kenduri esok sbb dia busy gila.. dia kemsalam kat pengantin

so kengkawan yg hadir kt majlis ina nih..
>> aku
>> heda
>> sally dan family
>> along dan kawan2
>> ikin dan kawan




kitorg melepak sampai kul3.. cadangnya nk tunggu pah ngn min.. bleh la sembang lama sket.. aritu masa dowang wedding nk sembang apenye... lg pun nk amik kain aku yg pah jahit arituh.. tp tunggu punya tunggu.. dh ptg maleh nk tunggu dah.. si pah ada aktiviti skolah hari nih.. sengah hari.. tu yg dia lambat tuh.. takpe lah.. lengkali la kita sembang2 ek pah ngn min

...pls take note.. a few gambo.. aku sedut dari FP heda...


Friday, 8-Sep-2006 16:05 Email | Share | | Bookmark
bloodtest

haaaa teka sapa mai opis aku
kenai tak auntie nih?



nama dia Margaret Gan... alaa pelakon lama.. slalu dia blakon drama2 melayu nih.. skang tak berlakon dah..dia mai buat promo utk agih lab. campo awareness kempen for healthy life..

kitorg seopis dpt special price utk blood test.. once a year kan kita kene buat blood test kan.. dia duk sembang2 cite pasal blood test ni la.. siap buat immediate blood pressure test ngn urine test..

akunye bp normal.. 126/79.. yg lelain pun ok je aa.. heheheh nnti dh buat blood test.. aku cite selanjutnye ek..


Saturday, 2-Sep-2006 06:14 Email | Share | | Bookmark
konsert rock triple mega malindo

stage
man kidal
man kidal tgh solo
View all 15 photos...
....::::k0nsert r0ck tripLe meGa maLind0::::....

yeahuuuuuuuu...!!!!!!! puas ati gegila...~!!! sbb aku ddk depannnn gegila~!!!! muahhhahha
selalu kalo tgk konsert sure ddk blakang2.. kali ni.. dtg awal gila.. pastu ddk dpn gegila.. even takde la ddk btul2 dpn pagar tuh.. tp cukup dpn la bg org yg tak brape nk tinggi cam aku nih

tgh hari lps charge bateri camera.. terus kuar amik mmbr aku kt puchong intan.. pastu stret ke bkt kiara ikut LDP ngn SPRINT... kejap je dah sampai sampai2 jer.. heran.. apsal x byk kete ek.. takde org nk tgk konsert rock ker... saspen btul la...

kul4.. kitorg masuk dlm.. aku lak dah lapo gegila.. td kuar tak lunch dulu.. ada la dowang pasang khemah kawen 4-5 bijik.. jual t-shirt beger air bagai laa.. aku beli sandwhich telur satu.. tuna satu.. cam sedap jer.. tgk keliling padang polo tu still lengang.. langit lak mendung.. siap ujan rintik2 plak tu.. tensen tul.. asal pi konsert je ujan.. ampess...

duk lepak2 kat padang mcm pegi berkelah.. ats stage tgh duk setting2 lg.. konsert start kul5.. tp dlm kul5.30 gak ar baru start. dianya emcee si bandi amuk.. pak lawak btul mamat.. "ambek engkauuu..!!" wakakkaakak... pecah perut jer mamat tu melayan crowd bersembang..



opening lefthanded nyanyi.. tp nash takde dowang ganti ngn penyanyi metalasia tuh.. ape ke namanya ntah mamat tu... tp kelakar gak.. sbb aku mati2 igt aku tak reti nyanyi lagu lefthanded.. rupa2nya byk lagu dowang yg aku tau.. muakakakakkaka... siap call along.. bg dia terbakar sket... aritu ajak dia join konsert.. dia takmo..


pastu ari lasso plak punye turn.. hmmm yg ni mmg faul la.. lagu rahasia wanita je yg aku tau.. huhuhuh tp layan kan aje lps tu.. berehat sengah jam.. menghormati waktu maghrib.. crowd duk lepak sembang2 tgh padang...


pastu ratu.. fulamakkk seram btul tgk dowang.. aku takot je si mulan tu tergeliat ats stage.. naya jer kang dua je lagu si ratu ni yg aku reti nyanyi... lagu buaya darat ngn teman tp mesreee ... pastu break lg.. menghormati azan isyak plak...

haaa pasni ella plak masuk.. mmg menyanyi sakan laa lagu lelama yg best2 plak tu dia nyanyi.. time lagu Dunia Batinku.. ella panggil apek gitu2 nyanyi.. dah jd cam kelakar plak kt ats stage... hahaahah.. terhibur gak la aku dibuatnya..

lepas ella sape ek.. oooo wings.. ha ni lg best.. bleh kata semua lagu dia nyanyi.. aku pun reti nyanyi jugak rupanya ni berkat ajaran along ar nih... dgn aku-aku skali berjiwa rock kapak.. wakakakakakak.. hentam lah..


lps wings perform... turn dewa19 plak.. tp punye la lama nk start nyanyi.. dowangnye setting la lama giler.. terpaksa la si bandi tu bersembang2 sampai dia pun takde idea nk ckp ape.. wakaaaakkaaka... time ni aku dpt port baikkk punye seken row dr dpn.. nk nyelit lg dah tak bleh dah.. mamat2 dpn aku plak kemetot je orgnya.. so nmpk stage dgn clearnye la enjoy abis la aku kiranya...



last sekali... closing search performed.. rock abiss... tp time ni dah letih gila.. masa break nk tunggu search.. kitorg lepak kat belakang.. dapat la ddk kejap lepas dkt 6 jam berdiri.. tp lepas tu menyesal ddk belakang.. sbb instead of original search member.. dowang panggil edri hashim men gitar.. uwaaaa..


konsert abeh kul1.30.. kitorg gi mkn nasik lemak dulu.. pastu baru blk.. kul3 gak ar aku sampai umah..


Tuesday, 29-Aug-2006 15:30 Email | Share | | Bookmark

tikEt..~!!! tikEt~!!!! ni tiket Konsert Triple Mega Malindo 2006..
baru je beli td kt Sunway Pyramid ..


huhuhuhuhu.. jom tgk konsert.. ari sabtu nih.. sebbaik tade sape kengkawan yg buat kenduri kawen.. eh ada.. si wa.. tp kenduri kt penang.. takpe la ek wa.. majlis ko still meriah even aku tak pegi pun kan .. muehehehhe...


[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net