stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-Feb-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
masak lagik

 
ekekekekekke.. hari ni balik kul4.30...
dah balik awal gila... mari kita memasak la kan
singgah pasar mlm.. beli sayo seikat.. tempe.. kobis bungo.. tauhu..
pastu pi kedai.. beli lada sulah ngn halia sebuku..
ok jom kita memasakkkkk
hari ni jom kita masak daging cendawan..
errr cendawan daging.. mmm.. daging cendawan carrot..
hmmm.. papelah... janji sedap.. ye tak

yg sawi goreng taruk tempe tu gambo tak jadi la


Tuesday, 13-Feb-2007 06:30 Email | Share | | Bookmark
mari kita memasak

 
ntah... tetiba teringat kat arwah mak...
pastu.. teringin nak makan sup cendawan...

masak sendiri.. tak sama langsung dengan yg arwah buat..
nih haa rupanya.. daun sup kemain meriah.. sampai tak nampak cendawannya..
actually ada daging sekali yg aku taruk... tp sket sgt kut...
huhuhuhuhu... malas nak potong daging tu kekecik...
alaa.. utk aku sorang je mkn.. hentam je la..


Saturday, 3-Feb-2007 12:30 Email | Share | | Bookmark
bib's wedding ceremony

pelamin yg cantik
cadar yg menarik
aku dan pengantin
View all 16 photos...
haaaaaaaaaaaaa.. nih mmbr skolah aku kawen.. kitorg sebilik masa form 1 ngn form 2 masa ddk asrama dulu.. kira di antara crime partner aku ar selain geng2 yg lain...

namanya suhaibah.. dulu sama size je ngn aku... tp sejak dia tuko sekolah.. lost contact dah.. baru ni jer tersambung balik silaturrahim..



Friday, 2-Feb-2007 21:30 Email | Share | | Bookmark
moon

 
teringat aku kat lagu yg mmbr aku gubah sendiri... tajuknya bulan...
sedap gak ar lagu tuh...


tu bumbung rumah faze... balik dari ikea tadi.. terpandang langit cerah bulan purnama siap keliling awan2.. tp dah namanya bdk amatur yg knowledge zero psl photography... dan selepas puluh2 kali percobaan... ni je la gambo yg paling hensem skalik pada pandangan mata aku...

ok ker?


Friday, 2-Feb-2007 20:00 Email | Share | | Bookmark
pre-birthday celebration

sebelum
sesudah.. BURPPP..!!
aku keje sampai kul4.30 hari nih.. tp kul7 tak balik2 lagik...
faze dtg opis.. tolong clean virus yg melanda pc-pc sekalian kat opis nih..
tp kul8 tak settle-settle lagik.. last-last kitorg blah aje.. ekekekekek..
tgh tunggu enjin panas.. tetiba ada org ketuk tingkap pintu..
jeng jeng jeng.. saspen..

cehhhh... faze!!! merengek-rengek ngidam nak mkn meatball kat ikea..
sebbaik esok besdei dia.. so aku layankan je la..


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net