stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Thursday, 2-Mar-2006 19:00 Email | Share | | Bookmark
traffic count survey

 
 
 
View all 15 photos...
hari ni aku keje tak masuk opis. tapi aku ddk tepi jalan duk kira kete. site kali ni adalah di Damansara Perdana Interchange. punye la awal bangun. kul 5.50 pagi Heda dah call kejut aku. belom kul7 aku dah sampai tapi masalahnya counter sume kat Heda.. nak start kira camne kalo counter takde. mampos la kalo nk kira manual.. uwaaa

ekceli.. smlm dah start survey.. tp smlm buat screenline. arini buat junction count. tak cukup org nk buat survey.. satu opis turun site buat counting opis tinggal takde org.. wakakakakakaka... traffic count ni 8 jam tau... stat kul7-10, 12-2 pastu stat balik 4-7....

so, abeh count.. pukul10 tu.. aku pi blk opis.. before tu singgah ioi cash cheque. siapkan drawing sume.. kul 3 pi site balik. before tu singgah MK Project Management. jumpa Mr. Veera. mintak development phase kat dia. kul4 leka duk sembang2 lagi. Heda dah call.. "weiiii... borang survey mana?????" wakakakakakka

kul4 lebih sket stat counting lagik.. sampaaaaiiiiiiii kul7 ptg.. cantik jer abeh survey.. eksiden kt tunnel tu... kete bm langgar kete ape ntah (dah kemek tatau kete ape). DPInterchange tu mmg dah tuko laluan.. jadi us style.. mcm kat cable bridge motorola tu la.. si kete bm nih bukan org situ kut.. tak biasa lalu situ.. dia pi la ikot jln belah kiri.. sekali berdentum la dgn kete silver tu (aku rasa continental car la). ni beberapa shot yg sempat aku amik dari tmpt aku duk lepak sambil mengira kete.. polis trafik yg cpt giler sampai di tmpt kejadian mana tak cepat.. dowang tgh buat road block kecik kt ramp nk pegi pj tu duk tahan moto..(the other side of tunnel la.. dlm gambo ni x nmpk ok)..

few minutes lps tu.. kawan (or kakak.. or housemates.. or.. etc) kpd mangsa_kebakaran eh.. mangsa kejadian pun sampai.. tp dia pi parking kete kt uturn Jalan PJU8/1 ni.. aiyakkk.. sebbaik dia pun x kene langgo gak..


Friday, 17-Feb-2006 23:30 Email | Share | | Bookmark
recycle_bin_anak_orang_kaya_tokey_gambir

bin dan kakaknya
bin keletihan angkat barang
bin mengemas
View all 11 photos...
ym id? recycle_bin
laaa.. camne bleh terjumpa bin? aku pun tatau bin ada kat kl aku ngekor si ana ni la
kat mana nih? seksyen 9, shah alam
umah sapa? umah akak bin
apsal pi umah akak dia? bin tlg akak dia pindah umah
korang plak buat ape kat sana? tolong tengok
kul bape dari umah? pukul 10 aku kluar umah.. pastu ambik ana kat komuter
pastu? pastu pi shah alam la jumpa bin plak
pastu? lepak2 tgk umah town house yang menarik ittew
pastu? bin lapo.. pi mkn kat section 9 tu gak
pastu? blk umah akak bin blk.. lepak2.. sembang2 lg
pastu? kul 1 lebih.. tingat bdk2 pyy pi main futsal kat sunway
ooo pastu pi sunway? a'ah..
mkn lg? takkkk.. brape kali mo makan daaa
jumpa dowang sume kat mana? usj2
ramai tak? ramaiiiiiiiiiii...
sapa lg ada? girlmivec, bang budin, mato, nihat, togom, telo, lampu, fiona, awin, ulat, paparizal, bang bard, skod, dblek, dzul, anakimam, gadih, chubby dan beberapa org yg aku tak kenal la
lepak sampai kul bape? lama gak.. dlm kul 4 camtu
balik kul bape? 4.30 anto bin kat shah alam.. pastu blk terus aa..
sampai umah kul bape? 5.06am


Monday, 6-Feb-2006 09:09 Email | Share | | Bookmark
aloq staq

tower
traffic jammed di aloq staq.. haha
ni gambo2 belen masa kat aloq staq aritu..


Sunday, 5-Feb-2006 09:02 Email | Share | | Bookmark
citot

 
 
 
View all 4 photos...
nama saya citot...
comel tak saya?


ni kucing kat umah faze..
bukan kucing aku tau..

mana muka aku?
huh.. nampak tudung rimau jer.. chaittt!!


Saturday, 4-Feb-2006 17:09 Email | Share | | Bookmark
selamat pengantin baru

pelamin
anganku
musnah
View all 27 photos...
newly wed....

sapa? adik faze - fadzli dan nana
kat mana? aloq staq, kedah
kaler tema? cekelat


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net