stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Apr-2006 02:56 Email | Share | | Bookmark
sephia

 
 
 
actually takde tajuk...
saje suka2 amik gambo nih...
niatnya nk amik gambo stesen keretapi ni utk laporan teknikal RTDSPT nnti...
huhuhuhu...

takde mende spesel pun kt sini..
tp kalo slalu naik keretapi (aku penah naik sekali jer seumur idop )
mesti perasan yg stesen2 nih sumenye pesen lama.... nostalgia sungguh...
kecuali la beberapa stesen yg dah di upgrade jadi ensem bergaya.. citarasa moden.. huhuhuhu..
tp yg ini masih lg kekal mcm zaman dulu2...

aku x pasti la plak thn bila stesen ni di bina..
ada sesapa org bkt mertajam yg nk tolong jawabkan?


Tuesday, 18-Apr-2006 16:03 Email | Share | | Bookmark
the ticket

 
1st impression
yeyyy.. i got another ticket!!!

2nd impression
oh wait.. this is a police speed trap summon ticket!!!

3rd impression
whatttt!!! 11km/j worth RM150????
aaarrrghhhhhhh~!!!!!!
demmmmm~!!!!!!


Saturday, 15-Apr-2006 18:14 Email | Share | | Bookmark
Pesta Malam Indonesia

before masuk stadium
before start konsert
before start konsert
View all 17 photos...
sangat puas hati....

mana taknye...
tiket free.. (thanx to hotlink)
masuk stadium takyah beratur.. (thanx to efi)
pastu ddk kt tempat vip.. (thanx to pegawai rela En.Johan)
ujan.. tp tak basah... (thanx to vip covered seats)
artist performance best gila bangat... (next year buat camni lg ek hotlink )

artis2 yg terlibat...
- ada band
- ungu
- cokelat
- padi + rossa
- gigi
- dewa + audi
- ratu

emcee.. sarah (indonesia) dgn kc ismail (malaysian)
sarah bagus.... pandai control crowd.. tp kc cam kaku sket...

crowd plak.. cam biasa la kan... (based on pengalaman kt 'dewa live at kl tower' dgn 'peterpan concert at stadium negara')
kalo takde la org2 dari indonesia nih tgk konsert...
sure konsert ni sunyi jer...
masa dewa perform.. crowd nyanyi ramai2...
terasa cam konsert dewa plak muehehehehehe

OVERALL...........
nk kata 'berbaloi harga tiket' takleh lak sbb tiket aku FREE
hahahaha.. ok la.. kiranya berbaloi la baya parking 14 hengget tu... (per hour ok..)


Sunday, 9-Apr-2006 18:44 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Maizura!!!

 
today is my 26th birthday...
hows the celebration? [alone at home]
and im buying my own birthday cake.. [chocolate moise cake]
also buying my own birthday present..? [new jeans]

even tadak sorang pun family aku yg ingat hari ni besdei aku..
tp jemput mkn la cake aku beli tu yer
aku letak dlm peti sejuk.. pi amik sendirik...


Saturday, 8-Apr-2006 11:30 Email | Share | | Bookmark
birthday present from Hotlink!

tiket free ;)
11.30am..
baru lepas mandi...

a: Hello.. boleh saya bercakap dgn cik xxxxxxx (nama aku)?
b: ye.. bercakap..
a: saya Azlina dari Hotlink berkenaan dengan sms contest Pesta Malam Indonesia...
b:
a: cik xxxxxxx (nama aku)... cik ada menyertai sms contest tu kan?
b: a haaa...
a: saya ada berita baik untuk cik
b: [omg]
a: cik telah berjaya dalam contest ni...
b: [yeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!]
a: tapi sebelum tu..
b: terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!
a: hahaha saya nak tau.. cik kompom ker nak pegi?
b: nakkkkkkkkkkkk!!!
a: ok.. jadi cik boleh dapatkan dua keping tiket percuma ke konsert Pesta Malam Indonesia
b: oriettttt... terima kasih!!!! [yeahuuuuuuuuuuuuuuuu]
b: tiket nak ambik kat mana?
a: tiket cik boleh amik di kaunter stadium merdeka.. sebelum konsert..
bawak handphone dan ic.. nanti kita trace dalam sistem..
b: so bawak handphone dgn ic je la ek
a: ok.. tahniah.. jumpa di sana ye..!! bye!!
b: ok.. terima kasih..!! bye!!!



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net