stOry p|x by Maizura

By: maizura madzalan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Sunday, 21-May-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
jalan-jalan tgk movie

 
 
 
View all 12 photos...
memula aku igt nk layan sorang2..
tp sabtu mlm ahad tu tetiba cyn sms merayu2 suh aku bwk dia jln2 tgk wayang..
chait..~!!!

so.. esoknya aku amik sham + cyn..
kitorg ke mid v.. layan da vinci code.. early bird kul doblas..
kemain mahal tiket.. doblas hengget~!!!!!
aku x baca lg novelnya.. tgk movie dulu
tp.. bila dah abih tgk.. aku rasa.. cam mudah sgt si prof. robert langdon tu selesaikan puzzle yg tersembunyi selama beratus2 thn tu... mungkin disbbkan pengetahuan yg terhad psl sejarah before century mmbuatkn byk persoalan dlm kepala aku lps tgk movie nih..
walau camne pun.. cite ni dibuat dgn baik la jugak..
sbb.. mustahil dlm masa 2 jam yg terhad dia nk korek segala2 dari dlm novel..

ok enaff bout da movie..
lps tgk wayang.. kitorg pi lunch kt nando's.. snap2 gambo..
pastu jln2 ukur mid v.. si cyn nk cari miniature spiderman
kuar masuk kedai.. bkn nk beli ape pun.. saje je nk ngabehkan masa.. huhuhuhu..
menjelang mlm kitorg pun blk ler..


Thursday, 11-May-2006 14:30 Email | Share | | Bookmark
cempodak oh cempodak

the victim
the csi officer.. hahaha
the crime screen
View all 5 photos...
al-kisah..
aku, abah, along, kak long, irfan dan danish balik kg hari ni...
sbb diberitakan pak long abas dah kembali ke rahmatullah smlm kat HKL...
al-Fatihah...

gambo2 ni plak... masa dah nk balik...
ada sebijik cempedak busuk sudah membuat onar..
jatuh landing betul2 ats cermin kete along nain..
pandai btul pilih kete... kete pegawai bank di hempuknya...
maka dlm sedih2 tu... lawak gak la trajedi buah cempedak ni.. nguwahahaha..

the suspect.. ahahaha busuk punye cempedak... ampehhh

the crime screen.. ahahahahaha... sebbaik takde tape belang2 keliling pokok...

the victim.. along nain tgh tensen cermin kete dia 'dilanggar' cempedakk.. ahahahah

the csi officer.. ni abg aku.. along jugak.. ni mana dianya csi tools sume? ahahahah


Sunday, 7-May-2006 13:00 Email | Share | | Bookmark
Zana's Wedding Ceremony

signbod yg ampeh
gamelan menyambut kedatangan tetamu
pengantin tgh bersiap
View all 33 photos...
a journey to remember when atpn vs atdi

aku and geng telah memenuhi jemputan perkahwinan walimatul-urus our bestfriend ever
iaitu si zana kat tg sepat sinunnnnn....

kemain lama x jumpa zana.. dia ni slalu missing in action dlm aktiviti2 meronggeng yg dijalankan.
tup tup dah selamat dinikahkan.. dengan kawan2 masa ddk hostel yayasan selangor dulu gak tu pun dalam perjalanan ke kenduri aku baru tau.. ekekekeke... ape ke nama mamat tu ntah.. ajis? acis?

nak cari umah si zana.. mmg kelakar.... signbod tulis nama pengantin mmg ada.. tp tadak arrow.. camne nk mencari umahnya? nak stret ka? masuk simpang ka? wakakaakka... tu yg siap kene perli dgn satu signbod ampeh ni.. wakakakka... aku rasa nk terajang jer signboard ampeh tu...

so mls nk tulis2.. and lets the picts tells you the stories wachaaaaa~!!!!

pengantin pompan, my fren.. Ruzana...


Sunday, 30-Apr-2006 02:00 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kawen Faka & Any

ayg!! abg dh sampai!!
pengantin lelaki
pengantin pompan
View all 33 photos...


haaaaa.. gambo2 di kenduri kawen faka di rumah pengantin pompan kat bagan lalang sinunnnnn...~!!!!!
masa pegi.. konvoi ngn farabie dan halid dari ampang. tp halid bwk kete selo sgt...dia ikut nilai.. aku ngn bie sekereta ikut putrajaya. jumpa heda kt RnR dengkil pastu berkumpul ramai2 kt masjid putrajaya. sume ada 6 bijik kete. ~aku ~bie ~halid ~shah ~pakcik ~heda konvoi ke umah paka.

sampai jer kt tempat kejadian.. pengantin lom sampai lg. tp baru nk tuang air sirap (dahaga... panas terik lak tu) rombongan pengantin lelaki pun sampai...

majlis pun stat la dgn meriah, riang, gemilang dan terbilang. ada dam dam dum bunyik mercun.. ada live band (makcik tudung liplap yg ranggi dan bersore power.. huhuhuh caya la makcik!! ).. ada dayang2 menari tarian asyik diiringi lagu gamelan (tingat zaman2 jadi penari joget dulu2.. wakakakakak).. ada encik2 bersilat 3 org semuanya..

ramai juga la kawan2 budak plannergizer yg datang.

meh kita listkan...
1.aku
2.heda & abg wan & rasyiqah
3.farabi & bucuknya (pinah )
4.jaha & kad jemputannya (jemput dtg kenduri jaha dan 'baby' ye awwww)
5.hadi
6.shah
7.pakcik & tunangannya
8.halid & suzen
9.aziel & ehemnya
10.wa & tunangannya
11.enal & miza & orang ketiga
12.lini & kad jemputannya (jemput dtg ye )
13.shafiza & tunangannya
14.bulat & joned (x sempat jumpa.. apsl balik cpt sgt)

lps kenduri.. sempat la singgah kt pantai bagan lalang...
teruja gak la.. sbb x penah pegi... hhahahahahahah...
time sampai tu.. air surut.. kitorg duk lepak minum2 sembang2 gelak2..
sembang sampai lupa amik gambo kt pantai bagan lalang nih..
pukul 6 gak la baru tingat nk blk... hahahahahha....


Thursday, 27-Apr-2006 13:43 Email | Share | | Bookmark
lopak

 
 
 
di suatu tgh hari yg panas terik...


[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net